HusCompagniet

Kategorien Årets husbygger vurderes på hvor gode vi er på fem vigtige parametre:

  • Hvordan er vi at kommunikere med?
  • Hvor gode er vi til at overholde aftaler?
  • Overholder vi det aftalte budget?
  • Leverer vi tilfredsstillende resultat?
  • Hvordan efterlader vi byggepladsen?

De fem parametre er de vigtigste for vores kunder, og gennem de fem år i træk vi har vundet denne kategori har flere tusinde kunder deltaget i vurderingerne.

 

Som ny husbygger hos HusCompagniet er en vigtig del af inspirationen at vi viser vores mange kunders fine resultater frem. Men det er lige så vigtigt at have ro i maven når det gælder økonomi, planlægning og samarbejde.

 

Derfor anbefaler vi også vores kunder at anmelde vores arbejde – og samarbejde – på enten Trustpilot.dk eller anmeld-haandvaerker.dk.

 

Titlen som ’Årets Husbygger’ betyder utrolig meget for os. Særligt fordi den er baseret på vores kunders anmeldelser. Sidste år byggede vi flere end 1.700 individuelle enfamiliehuse, og for HusCompagniet er det alfa omega, at hver enkelt familie er trygge og tilfredse hele vejen gennem husbyggeriet. Derfor bakker vi op om uafhængige brugerportaler som Anmeld-haandvaerker.dk, da det kan give huskøberne en ærlig og gennemsigtig vurdering, inden de går i gang med deres livs største investering.”

Koncernchef Steffen Baungaard

Relaterede artikler