HusCompagniet

I HusCompagniet er vi åbne i dialogen og fleksible i vores løsninger. Sammen begynder vi typisk med at tage udgangspunkt i nogle af de tusindvis af forskellige eksempler på hustyper, materialevalg og indretninger, vi har i arkivet. Men vores fleksibilitet betyder fx, at alle eksempler kan vendes, drejes og ændres i lige præcis den retning, I ønsker det for jeres nye hus. Vi kan også starte med et blankt stykke papir og tegne, som I ønsker. 

 

Fleksibilitet i arkitektur og indretning

Alle arkitekturer og materialer kan sættes sammen og placeres på alle tænkelige måder. Og selvom I allerede har lagt jer fast på et budget, er der stadig mange ændringer, der kan foretages, uden at det nødvendigvis ændrer ved prisen. Køkken, stue, badeværelse og alle de andre værelser er jo jeres rum – og derfor kan I naturligvis bestemme placering, indretning, materialevalg og meget mere.

HusCompagniets erfarne byggerådgivere bidrager med konkret inspiration, råd og professionel rådgivning. Når I bygger hus hos os, er I gennem hele byggeprocessen tilknyttet den samme byggerådgiver og byggeleder. Byggerådgiveren hjælper og vejleder jer til at træffe de valg, som er rigtige for netop jer, og byggelederen styrer hele byggeprojektet og holder jer godt orienteret undervejs via vores kundeplatform MitHus.

I kan starte med at lade jer inspirere af alle vores flotte billeder af forskellige arkitekturer, indretninger, detaljer og plantegninger. Gå på opdagelse i hundredvis af flotte billeder og inspirerende plantegninger i vores arkiver.

Når I er klar, kan også booke et uforpligtende møde med en af vores byggerådgivere, som kan hjælpe jeres husdrøm godt på vej.