HusCompagniet

Tjekliste: Overvejelser når I skal vælge den rigtige byggegrund

  • Hvor langt ønsker I maksimalt til arbejde? Og hvordan skal I komme frem og tilbage?
  • Hvem vil I have som naboer? Skal der være andre børn, andre husbyggere, nabofællesskab eller bare ro?
  • Hvad skal I have i nærheden? Skole, Institution, indkøbsmuligheder, offentlig transport eller noget andet?
  • Hvor stor skal grunden være? Skal der være plads til trampolin, drivhus eller swimmingpool?
  • Hvilke aktiviteter skal byen/området tilbyde? Fx sport, strand, skov, kultur/musik o.s.v.
  • Prisen: Ønsker I en lav grundpris, sikkerhed for god gensalgspris eller flest m2 for pengene?

 

Find grunden her

Beliggenheden af jeres nye hus er en vigtig beslutning. Afgør hvad, der er vigtigt for jer og jeres familie. HusCompagniet har altid spændende byggeområder under udvikling.

 

TIP: Leder I efter en byggegrund i et bestemt område kan I søge i vores store database. Den giver jer adgang til flere hundrede byggegrunde i hele landet.

 

Tekniske undersøgelser

Jorden skal kunne bære et hus og opfylde en række andre forhold for at udgøre en egnet byggegrund. Hvis Jorden ikke allerede er undersøgt, kræver det en jordbundsundersøgelse for at afdække, om der skal ekstra fundering og dermed ekstra udgifter til. HusCompagniet hjælper med alle nødvendige undersøgelser og godkendelser. Og jo tidligere I inddrager os i byggedrømmen, jo bedre kan vi hjælpe jer med at finde den helt rigtige grund at bygge på.

 

Regler og muligheder

Lokalplaner fastsætter præcise regler for et boligområde. Det kan gælde afstand til skel, farver på tagsten, bebyggelsesprocenten, krav til alternative energikilder og meget mere. Samtidig er det vigtigt at vide, hvordan fremtidsplanerne for området er. Jeres lokale HusCompagniet hjælper jer med overblik uanset om I køber både hus og grund hos os, eller om I allerede har en byggegrund. I finder os i hele landet. 

 

Grund + hus i ét

HusCompagniet tilbyder byggegrunde i alle størrelser med god beliggenhed i attraktive områder. Find aktuelle grunde til salg her på siden.

Relaterede artikler