HusCompagniet

Drømmen bliver til virkelighed

Når det første spadestik bliver taget på den nøgne grund, går den sidste del af projektet i gang – og drømmen om jeres nye hjem vil snart blive til virkelighed. Byggeriet skrider frem lidt for lidt og denne fase tager typisk ikke mere end 5-6 mdr.

 

Følg udviklingen

Mens vi bygger er i velkomne på byggepladsen, og de fleste kan godt lide at følge med. Byggeriet er en spændende fase. Vi sørger for alle aftaler, alle praktiske arbejder og desuden sikrer vi os at tidsplanen overholdes. Det betyder at I bare nyde at se hvordan jeres drømme blive til virkelighed lidt efter lidt.

Jeres kendte byggerådgiver forbliver jeres samarbejdspartner og kontaktperson under hele byggeriet. Hvis I har spørgsmål til byggeriet, ved I hvem I skal kontakte, og I kan eventuelt aftale et møde på byggepladsen hvis I er i tvivl om noget.

Husk at tage kameraet med, når I besøger byggepladsen. Det er sjovt at se billederne af byggeriet, når I engang er flyttet ind i jeres hus.

 

Tid til afleveringen

Når jeres nye hus står klar, skal I gennemgå det sammen med jeres byggerådgiver eller byggeleder. Her kan I også stille alle de spørgsmål i vil, og er der fejl og mangler på byggeriet, bliver disse noteret skriftligt. Og så sørger byggelederen for at få fejlen udbedret inden for den aftalte tid.

 

Husets vedligehold

Langt de fleste af de huse vi bygger kræver ingen eller næsten ingen vedligehold mange år frem. Når I flytter ind foreligger der en “vedligeholdsmappe” for huset. Hvis ikke I allerede har fået den ved indflytning, så spørg efter den. Den er nemlig en praktisk samling af manualer, anvisninger oggode råd til pleje af gulv, vinduer, tekniske installationer, og lignende.

Relaterede artikler