HusCompagniet

Drømmen bliver til virkelighed

Når det første spadestik bliver taget på byggegrunden, går den sidste del af projektet i gang – og drømmen om jeres nye hjem vil snart blive til virkelighed. Byggeriet skrider frem lidt for lidt, og denne fase tager typisk ikke mere end 5-6 måneder.

 

Følg udviklingen

Når I har holdt jeres første møde med os, får I adgang til vores kundeplatform MitHus, hvor vi lægger alle relevante dokumenter ind, og hvor jeres byggeleder løbende uploader billeder fra byggepladsen. Mens vi bygger, er I også velkomne på byggepladsen, og de fleste kan godt lide at følge med. Byggeriet er en spændende fase, og fordi vi sørger for alle aftaler, alle praktiske arbejder og desuden sikrer os, at tidsplanen overholdes, betyder det, at I bare nyde at se, hvordan jeres drømme bliver til virkelighed lidt efter lidt.

Jeres byggerådgiver forbliver jeres samarbejdspartner og kontaktperson under hele byggeriet. Hvis I har spørgsmål til byggeriet, ved I, hvem I skal kontakte, og I kan eventuelt aftale et møde på byggepladsen, hvis I er i tvivl om noget.

 

Tid til afleveringen

Når jeres nye hus står klar, skal I gennemgå det sammen med jeres byggerådgiver eller byggeleder. Her kan I også stille alle de spørgsmål i vil, og er der fejl og mangler på byggeriet, bliver disse noteret skriftligt. Og så sørger byggelederen for at få fejlen udbedret inden for den aftalte tid.

 

Husets vedligehold

Langt de fleste af de huse, vi bygger, kræver ingen eller næsten ingen vedligehold mange år frem. Når I flytter ind, foreligger der en “vedligeholdsmappe” for huset. Hvis ikke I allerede har fået den ved indflytning, så spørg efter den. Den er nemlig en praktisk samling af manualer, anvisninger og gode råd til pleje af gulv, vinduer, tekniske installationer og lignende.

Relaterede artikler