HusCompagniet

I kan regne med prisen

En aftale er en aftale. Derfor kan I også altid regne med at vi bygger som aftalt. Til aftalt tid. Og naturligvis til den aftalte pris.

 

Betal først huset ved nøgleoverdragelse 

Fast udbetaling ved byggestart. Resten af huset betales ved nøgleoverdragelse

 

En solid byggepartner

HusCompagniet er markedets største husbygger. Tillige har vi markedets bedste kundeanmeldelser og størst kundetilfredshed.

 

Tal med banken

Husets økonomiske fundament er vigtigt. Det er vigtigt at få et overblik over hvad drømmen koster, og at kende de økonomiske rammer, I kan arbejde med. Derfor er det altid en god idé at få en bankrådgiver til at hjælpe med at lave et budget og rådgive jer om finansieringen af det nye hus. Hos HusCompagniet udarbejder vi et såkaldt byggebudget med alle omkostninger inkluderet, som I så kan få godkendt af banken. 

 

Byggebudget indeholder det hele

Et byggebudget skal indeholde alle de relevante omkostninger, der er i forbindelse med byggeriet af jeres nye hus. I første omgang er det selvfølgelig materialer og lønninger. Men det er vigtigt at huske alle de andre udgiftsposter. Det kan fx være omkostninger til ekstra jordarbejde, godkendelser hos kommunen m.m.

 

Bare rolig: Vi har tænkt på det hele fra starten så I undgår ubehagelige overraskelser i økonomien. Under hele byggeprocessen sørger din byggerådgiver for alle aftaler og betalinger. Når I bygger hus med HusCompagniet, er det først tid til betaling, når huset står færdigt, og nøglen overdrages. Så løber I ingen økonomisk risiko under byggeriet, og I sparer renteudgifterne.

 

 

Økonomien i nyt kontra gammelt hus

Når jeres husøkonomi skal beregnes og sammenlignes med køb af et gammelt hus, bør I altid se investeringen i sammenhæng med de fremtidige besparelser, der opnås ved et helt nyt hus.

 

Med et nyt hus får i bl.a.:

  • Indflytningsklar bolig - ingen udgifter til istandsættelse
  • Lavere strømforbrug
  • Lavere varmeregning
  • Minimalt vedligehold
  • Mange år uden større reparationer
  • Billigere husforsikring
  • Bedre gensalgspris

Relaterede artikler