HusCompagniet

Her har vi samlet ti gode grunde til at bygge eget hus:

 

1) En god investering

Banker, kreditforeninger og forsikringsselskaber anbefaler ofte at bygge nyt frem for at stive væggene af i et gammelt hus. Det er bl.a. en investering i god gensalgsværdi og komplet overblik over økonomien.

 

2) Optimer energiforbruget

Et nyt hus fremtidssikrer husstandens energiforbrug med lavere varmeregning og CO2 sammenlignet med et ældre hus. Alle vores huse bygges fx med gulvvarme og central varmestyring. Det sikrer behagelig og kontrolleret varme i hele huset og minimerer spild.

 

3) Ingen vedligehold

Drømmer I om hus og have uden at skulle bruge aften og weekend på trels vedligehold? I vores nye huse er vedligehold absolut minimal. Fremtidssikrede materialer og gennemtænkte løsninger sikrer vedligeholdelsesfrihed i mange år frem.

 

4) Drømmen bliver til virkelighed

Kun i et nyt hus kan I få det nøjagtig som I drømmer om. Valgfri arkitektur og indretning samt mulighed for at vælge nøjagtig størrelse, placering på grunden og meget mere.

 

5) Riv ned og byg nyt

Ofte betaler det sig at rive et gammelt hus ned i stedet for at sætte det i stand fra top til bund. En konkret beregning giver jer et overblik over hvornår det betaler sig at rive ned for at bygge nyt.

 

6) Nybyggeri er nemmere end du tror

Et husbyggeri er en stor beslutning for alle familier, og fra beslutningen tages går der flere måneder, før man kan se det indflytningsklare resultat. Men med det rigtige byggefirma kan I trygt overlade hele byggeperioden til jeres leverandør. Så kan I i stedet koncentrere jer om at vælge design og indretning, som matcher familien. - Det er nemmere – og sjovere at bygge nyt hus end I tror.

 

7) Spørg vores kunder

I HusCompagniet bygger vi cirka 2.000 huse om året. Og rigtig mange af vores kunder deler deres gode erfaringer. Derfor er vi også den husbygger med de bedste anmeldelser på Trustpilot.dk.

 

8) I trygge hænder

Det skal føles trygt at investere penge og fremtid i et nyt hus. Hos HusCompagniet har vi både erfaring, ekspertise og inspiration som vi deler ud af. Og vigtigst af alt har vi et tryghedsløfte som giver jer ro i maven.

 

9) Betal først når I flytter ind

Ingen har lyst til at betale dobbelt husleje i en byggeperiode. Derfor introducerede vi som de første reglen om at I først betaler for huset når det er færdigt – og indflytningsklart.

 

10) Få mere ud af haven

Når I planlægger huset efter grundens muligheder får I mest ud af haven. Husets form og placering sikrer nemlig sol og læ, og løsninger med overdækninger, uderum og belægninger sikrer at I får brugt haven endnu mere.

 

Find inspiration i vores galleri

Lad jer inspirere af andres flotte løsninger. Kig på billeder, undersøg konkrete eksempler og vælg – og gem – de favoritter som matcher lige netop jeres stil.

Relaterede artikler