Byg en ny bolig

Byg nyt hus med HusCompagniet, og sæt dig i direktørstolen. Vi bygger ikke kun huse – vi bygger hjem. Derfor er det vigtigt, at dit nye hus afspejler dig og din personlighed. Vi er eksperter med mere end 40 års erfaring i at lytte og vejlede vores kunder og forvandle deres drømme til mursten. Du bestemmer, og vi bygger. Det giver bedst mening for os.

Byg dit nye hjem med HusCompagniet

”Byg Nyt!” – Det klinger godt, ikke sandt? Det synes vi i hvert fald hos HusCompagniet, og vi har da også allerede skabt tusindvis af drømmehjem. Skal dit være det næste?
Hvis du bygger dit nye hus med os, kan du få det, som du vil have det. Uanset om du drømmer om et walkin closet, et køkken til hele familien eller en børneafdeling med plads til familieforøgelse senere hen, så klarer vi det hele til en fast pris, der ikke ændrer sig undervejs! Det bedste ved et nyt hus fra HusCompagniet er, at du først betaler, når du står med nøglerne til dit drømmehjem.
Vi har mange forskellige hustyper og helt sikkert lige netop det, der falder i din smag. Vi tilpasser vores huse til vores kunders krav og behov, så hvis du bygger et nyt hus med os, bevarer du din individualitet.Med et nyt hus fra HusCompagniet skal du ikke bekymre dig om byggetilladelser eller jordbundsforhold. Den slags koordinerer din personlige, fast tilknyttede byggerådgiver. Du skal blot overveje, hvilke fliser du vil have i badeværelset, og hvilken plantegning der passer bedst til dine behov.

Få et hus af høj kvalitet til en god pris

Det behøvedes ikke at være dyrt at bygge et nyt hus. En lav pris, en stærk service og en høj kvalitet kan sagtens forenes. Hvis du bygger med os, får du materialer af høj kvalitet og et lavt energiforbrug. Du har samtidig praktisk talt ingen udgifter til vedligeholdelse. Det betyder, at du uden problemer kan nyde dit hjem mange år ud i fremtiden.
Det er svært at sige, hvor meget et hus fra HusCompagniet præcist koster, men som udgangspunkt kan du regne med, at vores huse kan købes fra 1,5 millioner kroner og opefter. Det er billigt, især når man tænker på de mange materialer af høj kvalitet, som er inkluderet i prisen. Kontakt os, og få mere at vide.

Gør din drøm til virkelighed med HusCompagniet

Kort fortalt er du og din drøm om et nyt hus i rigtig gode hænder hos HusCompagniet. Vi har et stærkt økonomisk fundament og er en af Danmarks største leverandører af drømmehjem. Det har vi ikke tænkt os at lave om på. Hvis du bygger et nyt hus med os, får du det lige, som du vil have det. Start med en uforpligtende snak med en af vores eksperter – så er du et skridt tættere på dit nye hjem.